Thursday, April 15, 2010

Rayyan oh Rayyan


Hari ni tergerak hati mama untuk menelefon paediatric hospital putrajaya bertanyakan result air kencing rayyan (yg diambil lbh krg 3 bulan lepas..)…tetiba, dengan suara ala2 merdunya, nurse menjerit kat telinga…
"Ya Allah maknyer…! kenapa lama tak datang…! result rayyan masih dlm pemerhatian lagi…Rayyan perlu teruskan follow up dengan hospital ni…"
 Ya Allah….tak settle lagi rupanyer..ngatkan dah lama selesai… 
Rayyan oh Rayyan, terpaksalah kita tempuh lagi ujian ni dik..demi kesihatan adik di masa hadapan..Kepala terus pusing memikirkan kene ulang alik hospital lagi..
hmm..
~~ Moga Allah permudahkan ujian ini..Amin........~~

5 comments..:

oli said...

doc tak kasi appointment ke?
tempuh ajer...janji rayyan jadi sihat!!!

Mira said...

Ada hikmahnya akk...mira doakan rayyan sentiasa sihat..smg akk tabah hadapi semua ini...Allah sntiasa mnguji org yg b'iman...

☆ lieya latif ☆ said...

alahai...harap2 takde ape2 yg serius...just pemeriksaan biase saje...mmg risau hati ibu kalo ade2 ape yg berkaitan tentang anak kan...harap2 semuanye okey...

mawaddah aisya said...

Assalamualaikum..
ish k.nani nasib baik k.nani call hospital..apepun semoga dipermudahkan segala urusan dan rayyan pun sihat2 cepat..rindu mira dgn rayyan.

nafiiz said...

oli:: tak..psl spatutnya kitorg kena call paediatric dulu utk result.tp itula.. :)

Mira:: betul tu Mira.terima kasih..k.nani slalu pegang pd prinsip tu.sume perkara ade hikmah..

lieya:: takde apa2 serius.itula..tak tenang fikiran dibuatnya.terima kasih lieya.

dik jie:: waalaikumussalam..terima kasih dik jie..aminn.mira rindu untie jie dia.. :)

memories..

i'm looking for..

Loading...