Monday, April 5, 2010

i-City Shah Alam


dari besday dania..kitorg ke shah alam kejap..singgah opis adik papa.
lepak2 kejap..semayang maghrib..pastu terus sama2 ke i-City..
wahh..seronoknya..
terang benderang area i-City tu dgn lampu2 warna-warni..
Amira ngan Rayyan tak sabar2 nak turun kete..

ini adik papa, uncle mie, wife dia untie nadia n Irfan..cousin Amira ngan Rayyan.

mama..nak naik kuda boleh tak..?
naikla Amira oii, kalo nak kena kejar ngan pak gad..!

 
 tgk ape tu adik...?

 
ni irfan...bulat mata..

hmmh..Amira dah start menguap2 dah..
tak lama dah ni..ngantuk dah ni..
takpe, kita jalan2 sikit lagi..posing2 seround dua lagi..pastu kita blk..

yg dukung Rayyan tu maid yg jaga budak2 duorang ni..namanya kak ruzi ye adik2..(sgt222 rajin..pukul 630 pagi dah vacuum rumah..ishh..nanti nak kena wat entry psl dia jgk ni..)

n.a.f.i.i.z
hmm..seronoknya Rayyan tepuk kepala mama.. 
Amira pulak dah tak larat nak bukak mata..tak tahan sgt dah tu..

9 comments..:

Anonymous said...

cantiknya gambar2 kat I-City.

Anonymous said...

comelnya....

☆ lieya latif ☆ said...

cantiknye...dah byk blog lieya tgk dieorg buat citer i-city nie...teruja gak nak gi nie...sure mia mija suke.....he he hehe....

amira, rayyan ngan irfan kemain excited lagi tgk ....

oli said...

nani,
u nampak lain laaaa
nyaris-nyaris tak cam u yooooo
tapi jangan risau
u nampak lagi cantik!!!!

Non-Crowned Princess said...

Hello. Saw your question in MC. Try to put your question in englishsabla.com


Lovely family!

All the best.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

waaaa....cantiknyer....
amira makin cute...rayyan makin hensem....

yelah...ramai nak citer pergi i-city...mmg meriah ngan lampu2.....kot2 ler nanti turun kl lagi..boleh ler menyinggah ke shah alam....he he he...lama dah tak pergi shah alam...

As said...

cantik kan i-city ni nani... mai sini x beritau pun... dah dekat ngan umah..hehehe..
nani... kami yg duk sini pun x abis explore lagi tempat tuh.. ari tuh pegi x sempat

Niza et Sofia said...

Salam Nani, tima kasih singgah Fp saya & vote utk Sofia, Insya-Allah ada rezeki boleh menang hehe... comel nya anak2 awak ni, berapa thn ? I-City tu mmg ada sepanjang tahun ke ? x pernah pergi lagi

nafiiz said...

anonymous:: terima kasih.. :)

lieya:: mmg cantik lieya..tp rasanya mak bapak budak je yg excited.mira n rayyan pun excited jgk.tp kejap je.. :)

oli:: ish oli ni..same jela.tp terima kasih ye..hehe..

Non_Crowned Princess:: Hello..thanks.ive told papa about it.and he said thanks too..

zAnNa:: jom..bila nak turun kL? :)

As:: mmg cantik As.bkn tanak bgtau, tp tak plan pun,ad-hoc je.psl alang dh menyeberang ke sblah shah alam, nkla jgk pi tgk apa la yg bestnya i-City tu. :)

Niza:: Insya Allah..ada harapan menang tu..Amira 2 thn 7 bln, Rayyan 1 thn 4 bulan. tak pasti la nani sampai bila lampu2 tu..pegila..mmg cantik.tp parking,berpeluh jgkla nak cari kosong.. :)

memories..

i'm looking for..

Loading...