Thursday, April 22, 2010

Picnic..



Dah lama tak berkelah2 ni..Hampir 3 tahun rasanya..
Apatah lagi sejak kehadiran 2 anugerah terindah yg cute2 ni..

Pada 17 april 2010, sabtu lepas, mama and sektor M berpakat untuk pergi berkelah ke Air Terjun Gabai di Hulu Langat, Selangor 

Kitorang gerak dari rumah dlm pukul 845 pagi. Perjalanan mengambil masa dlm 40 minit..jln clear..tak banyak trafik..okla..

Sampai2 je Sg. Gabai, parking byk lagi yg masih kosong..nasib baik..geng2 bujang dah sampai awal. Diorang tgh nyalakan api utk bakar ayam dn kambing..hehe..best2..Amira dan Rayyan blur2 tgk sungai..psl sblm2 ni asyik mandi kolam n laut je..tak pernah lagi diorang tgk air terjun..


Sejuuukkk...!
Tapi, budak2 duorang ni mmg dh tak kira dh..

"nak..nak..nak..."



Okeh..kita tgk gambar je la..tak tau nak citer ape..
tp yg pasti...

Bessttt...!!

 walaupun sejuk menggigil2..dah takleh tahan dh..tak kiraa...

n.a.f.i.i.z

 
 First time berendam dlm sungai..terkedu Rayyan

 
 Amira tak sejuk langsung..

 
 mama n Rayyan

 
 Rayyan geram2 je nak minum air sungai tu..ishh..!

 sejuk mata memandang..sejuk lagi air sungai tuu...!

 
 kipas fandi..kipas..!

 
 Hmm....sedap tau ayam ni..(gambar kambing bakar lupe nak amek..ishh..)

ash n DHIYA

DHIYA

 
 ni tourist dari arab..tgk anak die..gebunyaaa...!
 
  ini CC Radziah

 
 ini Intan

 ini Bos saya..nama die En.Fendi

 
ini Fizah

 ini Faizul

 
 ini Izat

 
 Ash n DIA

ini Fandi

 
 Fizah, mama n Ash...

 
 yeaa...!

 ini anak lelaki bos saya..

3 comments..:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

syok mandi2 kat air terjun
air dia gilerrr sejuk...tp wah...sangat selamba si mira tu yerk...tak gigil2 sejuk pun.....

happening lah bila kumpul reramai camnie

oli said...

tak pernah pergi sg gabai lagi...
selalunya kat sg congkak ajer...

☆ lieya latif ☆ said...

wah enjoy!! musim panas2 lak ni...mmg syok berendam kat air terjun..sejuk jek ....

ade plak BBQ ...mmg lagi meriah laaa...ade kambing ke...kalo lieya kat situ, sure lieya balun kambing jek....my peberet tu....mkn tak hingat dunia pastu menonggeng sakit kepale haahahahaha

memories..

i'm looking for..

Loading...